4+ Bijles door leerlingen uit de bovenbouw

Ouders en leerlingen benaderen de school regelmatig voor bijles. Daarnaast zijn er in de bovenbouwklassen leerlingen die uitblinken in een vak en er plezier in hebben om andere leerlingen de lesstof uit te leggen. Die twee vragen brengen we graag samen.

Documenten

Voor en door wie?

Leerlingen uit de bovenbouw, klas 4 en hoger, geven bijles aan leerlingen in een vak waarin zij erg goed zijn. De vergoeding hiervoor is € 7,50 per lesuur van 45 minuten. Op deze manier is het mogelijk om binnen school voor een klein bedrag bijles te krijgen.

Hoe meld je je aan voor bijles?

Bovenaan deze pagina staat het bestand van het overzicht van de leerlingen die bijles geven. Via dit overzicht kun je contact opnemen met de bijlesgever en een afspraak maken voor bijlessen.

Waar en wanneer?

De bijlessen vinden plaats voor het begin van een schooldag, na een schooldag of tijdens tussenuren in de mediatheek of een werkplek op school. Een bijles mag niet plaatsvinden tijdens een reguliere les of lesactiviteit van de bijlesnemer of bijlesgever. Aan het begin van een bijles moet de betaling contant of via tikkie worden voldaan. De bijlessen worden aangegaan voor onbepaalde tijd, en kunnen op elk moment zowel door de bijlesnemer als door de bijlesgever worden beëindigd.


Aansprakelijkheid

De overeenkomst wordt uitsluitend aangegaan door de bijlesgever, de bijlesnemer en zijn ouders/verzorgers. De school stelt zich niet verantwoordelijk voor verschuldigde tegoeden, de inhoud en vorm van de bijles of de behaalde resultaten van de bijlesnemer.

Laar & Berg wenst alle bijlesnemers en bijlesgevers een effectieve en plezierige samenwerking toe.