Wil je eerst meer informatie over Laar & Berg? We plannen graag een afspraak met je in. Stuur een mailtje naar lb@atscholen.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

De aanmeldperiode voor Year 1 voor schooljaar 24/25 is gepland in de laatste week van maart 2024 en gebeurt bij de school voor het voortgezet onderwijs. Eerder ingestuurde aanmeldformulieren worden vanaf die week verwerkt. Aanmelden kan met het PDF formulier of met het digitale aanmeldformulier. Download hiernaast het aanmeldformulier, de informatiegids en/of folder.

Aanmelding leerlingen Year 1

Bij de toelating tot de brugklas volgt Laar & Berg het advies van de basisschool. De leerling moet een havo- of vwo-advies hebben en minimaal een havo schooladvies. De gegevens uit het leerlingvolgsysteem worden, als de leerling al op school zit, gebruikt om eventuele begeleiding op maat te bieden. Wanneer de leerling in het buitenland op school heeft gezeten ontvangen we in overleg graag nodige informatie over academische capaciteiten en eventuele begeleiding. 

Toelating tot andere klassen/jaarlagen

Voor toelating in andere klassen/jaarlagen is eerst een intakegesprek met de afdelingsmanager nodig.

 

Afdelingsmanagers

Leerjaren MYP 1 en MYP 2 
Saskia Gabriel. E-mail:  s.gabriel@atscholen.nl

Leerjaren MYP 3 en MYP 4 
Maaike Luttikhuis. E-mail:  m.luttikhuis@atscholen.nl

Leerjaren havo 4&5 en vwo 5&6
Cailtin Schouten- van Osch. E-mail: c.schouten@atscholen.nl

​Heeft u een vraag dan kunt u bellen tussen 8:00 en 16:00 uur tel.: 035-5395422 of stuur een bericht aan lb@atscholen.nl ​​​​