Wil je eerst meer informatie over Laar & Berg? We plannen graag een afspraak met je in. Stuur een mailtje naar lb@atscholen.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

De aanmelding voor Year 1 voor schooljaar 23/24 start op maandag 6 maart 2023 en gebeurt bij de school voor het voortgezet onderwijs. Eerder ingestuurde aanmeldformulieren worden vanaf die datum verwerkt. In verband met de planning van het nieuwe schooljaar is het noodzakelijk dat het aanmeldingsformulier uiterlijk op de sluitingsdatum van vrijdag 10 maart 2023 om 12.00 uur binnen is. Aanmelden kan met het online aanmeldformulier van Laar & Berg (het beste in browser Firefox). Het aanmeldformulier downloaden kan ook. Download hiernaast het aanmeldformulier, de informatiegids en folder.

Aanmelding leerlingen Year 1

Bij de toelating tot de brugklas volgt Laar & Berg het advies van de basisschool. De leerling moet een havo- of vwo-advies hebben en minimaal een havo schooladvies. De gegevens uit het leerlingvolgsysteem worden, als de leerling al op school zit, gebruikt om eventuele begeleiding op maat te bieden. Wanneer de leerling in het buitenland op school heeft gezeten ontvangen we in overleg graag nodige informatie over academische capaciteiten en eventuele begeleiding. 

Toelating tot andere klassen/jaarlagen

Voor toelating in andere klassen/jaarlagen is eerst een intakegesprek met de afdelingsmanager nodig.

 

Afdelingsmanagers

Leerjaren MYP 1 en MYP 2 
Arick Lelieveld. E-mail:  a.lelieveld@atscholen.nl 

Leerjaren MYP 3 en MYP 4 
Maaike Luttikhuis. E-mail:  m.luttikhuis@atscholen.nl

Leerjaren havo 4&5 en vwo 5&6
Cailtin Schouten- van Osch. E-mail: c.schouten@atscholen.nl

​Heeft u een vraag dan kunt u bellen tussen 8:00 en 16:00 uur tel.: 035-5395422 of stuur een bericht aan lb@atscholen.nl ​​​​