De officiële aanmeldperiode is voorbij. Ben je uitgeloot op een andere school? Bij Alberdingk Thijm Scholen is elk kind welkom en daarom loten wij niet. Er is dus nog plek op Laar & Berg.
Wil je eerst meer informatie over Laar & Berg? We plannen graag een afspraak met je in. Stuur een mailtje naar lb@atscholen.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Via hetzelfde e-mailadres kan je ook een rondleiding aanvragen.


Aanmelden kan met het aanmeldformulier van Laar & Berg dat via de site te downloaden of op het servicepunt te verkrijgen is. Download hiernaast het aanmeldformulier, de informatiegids en folder.

Aanmelding leerlingen Year 1

Bij de toelating tot de brugklas volgt Laar & Berg het advies van de basisschool. De leerling moet een eenduidig havo- of vwo-advies hebben. De gegevens uit het leerlingvolgsysteem worden, als de leerling al op school zit, gebruikt om eventuele begeleiding op maat te bieden. Wanneer de leerling in het buitenland op school heeft gezeten ontvangen we in overleg graag nodige informatie over academische capaciteiten en eventuele begeleiding. 

Toelating tot andere klassen/jaarlagen

Voor toelating in andere klassen/jaarlagen is eerst een intakegesprek met de afdelingsmanager nodig.

 

Afdelingsmanagers

Leerjaren MYP 1 en MYP 2 
Saskia Gabriël. E-mail:  s.gabriël@atscholen.nl

Leerjaren MYP 3 en MYP 4 
Maaike Luttikhuis. E-mail:  m.luttikhuis@atscholen.nl

Leerjaren havo 4&5 en vwo 5&6
Cailtin Schouten. E-mail: c.schouten@atscholen.nl

​Heeft u een vraag dan kunt u bellen tussen 8:00 en 16:00 uur tel.: 035-5395422 of stuur een bericht aan lb@atscholen.nl ​​​​