Wil je eerst meer informatie over Laar & Berg? We plannen graag een afspraak met je in. Stuur een mailtje naar lb@atscholen.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
De aanmeldperiode voor Year 1 (LB Y1) voor schooljaar 2024/2025 is van 25 t/m 31 maart 2024.

aanmelden kan online met het digitale AANMELDINGSFORMULIER

Of met een geprint PDF formulieR (lever deze daarna bij Laar & BERG in)

Vanaf maandag 25 maart t/m woensdag 27 maart ben je van harte welkom om het geprinte aanmeldformulier en de nodige andere documenten langs te komen brengen. Eerder ingestuurde aanmeldformulieren worden vanaf die week verwerkt.

Let op: vanwege feestdagen is de school van donderdag 28 maart t/m zondag 31 maart gesloten. Aanmelding in die periode kan uiteraard via het digitale inschrijfformulier of door het aanmeldformulier en de nodige andere documenten in de brievenbus achter te laten.

Aanmelding leerlingen Year 1

Bij de toelating tot de brugklas volgt Laar & Berg het advies van de basisschool. De leerling moet een havo- of vwo-advies hebben en minimaal een havo schooladvies. De gegevens uit het leerlingvolgsysteem worden, als de leerling al op school zit, gebruikt om eventuele begeleiding op maat te bieden. Wanneer de leerling in het buitenland op school heeft gezeten ontvangen we in overleg graag nodige informatie over academische capaciteiten en eventuele begeleiding. 

Toelating tot andere klassen/jaarlagen

Voor toelating in andere klassen/jaarlagen is eerst een intakegesprek met de afdelingsmanager nodig.

 

Afdelingsmanagers

Year 1 & Year 2
Saskia Gabiël
E-mail: s.gabriel@atscholen.nl

Year 3 & Year 4
Maaike Luttikhuis
E-mail: m.luttikhuis@atscholen.nl

Havo 4&5 en vwo 5&6
Caitlin Schouten- van Osch
E-mail: c.schouten@atscholen.nl

​Heeft u een vraag dan kunt u bellen tussen 8:00 en 16:00 uur tel.: 035-5395422 of stuur een bericht aan lb@atscholen.nl ​​​​