Alle open dagen, lessenmiddagen en informatiemomenten zijn al geweest.

Online Q&A

Op woensdag 6 maart was er een online Q&A voor leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en basisschooldocenten. Tijdens deze Online Q&A werden live vragen beantwoord door een panel bestaand uit een leerling, een docent, een mentor en de rector.

Kijk hier de Q&A van 6 maart 2024 terug

 

Meelopen? Junior High

Tijdens deze middag nemen de groep 8 - leerlingen deel aan een aantal lessen. Zo maken ze kennis met een aantal vakken, docenten en het schoolgebouw. De leerlingen worden vooraf ingedeeld in groepen. Bij binnenkomst krijgen de leerlingen te horen in welke groep ze zijn ingedeeld en welke lessen ze gaan volgen. Alle leerlingen krijgen wat te drinken en hoeven alleen een pen & potlood mee te nemen.

Als ouder heeft u uiteraard gelegenheid om uw kind te komen brengen, maar de bijeenkomst is echt alleen voor leerlingen bedoeld. 

Wanneer is de Junior High? 

Junior High IV MYP (tweetaligheid) - 14 februari 2024 (14:30-16:30)

Klik hier om je aan te melden voor de Junior High van 14 februari

Vier groep 8-ers op bezoek bij Laar & Berg

Meer weten? Blijf ons volgen via social media

L&B Facebook

Tot slot: vergeet je niet aan te melden voor het nieuwe schooljaar

Heb jij van je basisschool een advies voor vwo, havo/vwo of havo gekregen? Dan ben je welkom op onze school. Bewaar de originele adviesbrief van de basisschool goed, die heb je straks nodig. Je kunt je in de eerste week van maart aanmelden.

Er vindt geen loting plaats.  

Ga naar de aanmeldpagina

Waar het om gaat

Eigen device

Elke leerling heeft een eigen laptop; veel lesmateriaal is online. Daarnaast gebruik je best veel boeken, de afwisseling vinden we belangrijk.

Excursies

Leren doe je misschien wel meer buiten dan binnen de klaslokalen.zodra het weer kan, trekken we erop uit.

Gezonde leefstijl

De Laar & Berg campus heeft een prachtig sportveld, waardoor we veel buiten sporten. Onze kantine heeft een groot aanbod in gezonde keuzes.

Kunst & muziek

Beeldende vorming, performing arts, muziek en film. Ook in de kunstvakken hebben we een breed aanbod, gegeven door inspirerende docenten.

Meertaligheid

Er zijn niet alleen veel vakken die in een andere taal worden gegeven, we leren je ook hoe je een taal leert. Je volgt drie verschillende talen, en kiest er dan 1 of 2.