Open Dag

De Open Dagen in het Gooi zijn vanwege de huidige omstandigheden allemaal gecanceld, maar u kunt toch een kijkje nemen in onze school!

Op 16 januari 2021 om 10.00 plaatsen we een virtuele rondleiding op deze website. Zo kunnen we groep 8 leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) alsnog meer van de school en het onderwijs laten zien.

Aansluitend is er van 11.00-12.30 een liveverbinding met de school, waarin leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) vragen kunnen stellen via de chat of via Whatsapp. Deze vragen zullen we dan live op beeld beantwoorden. Op dat moment is er een vertegenwoordiging van de schoolleiding, het docenteam en leerlingen aanwezig om de vragen live te beantwoorden.

Zowel de virtuele rondleiding als het online vraaggesprek zijn ook op een later moment te bekijken, maar dan kunnen er geen live vragen meer gesteld worden.

Zaterdag 16 januari

10.00
Korte filmpjes over de school staan online op deze website.

11.00-12.30
Livestream waarin u live vragen kunt stellen
Tussen 11.00-12.30 kan je via https://youtu.be/iK-NbxxqU1Q aanwezig zijn bij de Live Q&A vanuit Laar & Berg. Van 11.00-12.30 zitten leerlingen, docenten en directie klaar voor alle vragen. Stel je vragen via de chat of via whatsapp: 0647105870.

Online Voorlichtingsavond voor ouders

​9 februari 2021
19.30 - 21.3​0 uur​

Meelopen? Junior High

De Junior High van 20 januari aanstaand is helaas geannuleerd vanwege de verlengde lockdown. In afwachting van verdere besluiten van het kabitnet houden we de opties open om op 3 februari en 17 februari alsnog een Junior High te organiseren. Uitsluitsel hierover volgt zo snel mogelijk. 

Tijdens deze middag nemen de groep 8 - leerlingen deel aan een aantal lessen. Zo maken ze kennis met een aantal vakken, docenten en het schoolgebouw.

Meld uw zoon/dochter aan via lb.juniorhigh@atscholen.nl onder vermelding van naam leerling, de naam van de huidige basisschool en de datum van de Junior High waar uw zoon/dochter wil deelnemen. 

De leerlingen worden vooraf ingedeeld in groepen. Bij binnenkomst krijgen de leerlingen te horen in welke groep ze zijn ingedeeld en welke lessen ze gaan volgen. Om 16.00u is iedereen klaar. Alle leerlingen krijgen wat te drinken en hoeven alleen een pen & potlood mee te nemen.

Als ouder heeft u uiteraard gelegenheid om uw kind te komen brengen, maar de bijeenkomst is echt alleen voor leerlingen bedoeld. 
 
Vanwege organisatorische redenen verzoeken we iedereen vriendelijk zich aan te melden per e-mail.

Wanneer is de Junior High?

3 februari 2021,  onder voorbehoud, aanmelden vóór 27 januari 2021 

17 februari 2021, onder voorbehoud, aanmelden vóór 10 februari 2021 

Aanmelden

Voor de Junior High  kan je je aanmelden via lb.juniorhigh@atscholen.nl 
o.v.v. datum deelname Junior High, naam leerling en de naam van de basisschool.

Meelopen? Senior High

Zit je nu op de MAVO en zit je er over na te denken om na je MAVO-diploma voor een HAVO-diploma te gaan? Kom dan kijken op Laar & Berg; een HAVO/VWO school in een prachtige bosrijke omgeving. Op de Senior High hoor je alles over ons onderwijs en kun je ervaren hoe de sfeer op onze school is. Bekijk ook meer informatie over het aanmeldtraject Havo 4.

De Senior High van 20 januari aanstaande is helaas geannuleerd vanwege de verlengde lockdown. Er wordt nagedacht over een alternatieve datum of een alternatieve manier om de Senior High te organiseren. We houden je op deze plek op de hoogte!  

Aanmelden

Meld je aan. Voor de Senior High  kan je je aanmelden via lb@atscholen.nl . In de mail zet je je naam, huidige school, vakkenpakket, gewenst profiel en geef je aan waarom je naar Laar & Berg zou willen komen. 

Meer weten? Blijf ons volgen via social media

Like ons op Facebook en bekijk elke week het werk van visual arts, de muziekoptredens, excursies en andere bruisende activiteietn bij ons op school!

L&B Facebook

Tot slot: vergeet je niet aan te melden voor het nieuwe schooljaar

Heb jij van je basisschool een advies voor vwo, havo/vwo of havo gekregen? Dan ben je welkom op onze school. Bewaar de originele adviesbrief van de basisschool goed, die heb je straks nodig. Je kunt je tussen 1 en 5 maart 2021 aanmelden.

Er vindt geen loting plaats.  

Ga naar de aanmeldpagina