Online Open Dag

De Open Dagen in het Gooi zijn vanwege de huidige omstandigheden allemaal gecanceld, maar u kunt toch een kijkje nemen in onze school. 4 basisschoolleerlingen volgden in 1 dag alle lessen die in jaar 1 te volgen zijn!

Tijdens de Live(stream) Q&A konden basisschoolleerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) vragen stellen aan leerlingen, docenten en directie van Laar & Berg. 

Kijk mee bij Design

Kijk mee bij Music

Kijk mee bij Science

Kijk mee bij Physical & Health Education

Kijk mee bij English

Kijk mee bij Performing Arts

Kijk mee bij Humanities

Kijk mee bij Visual Arts

Kijk mee bij Wiskunde

Kijk mee bij Mentorles en Learn to Learn

 

Meelopen? Junior High

Tijdens deze middag nemen de groep 8 - leerlingen deel aan een aantal lessen. Zo maken ze kennis met een aantal vakken, docenten en het schoolgebouw.

Meld uw zoon/dochter aan via lb.juniorhigh@atscholen.nl onder vermelding van naam leerling, de naam van de huidige basisschool en de datum van de Junior High waar uw zoon/dochter wil deelnemen. 

De leerlingen worden vooraf ingedeeld in groepen. Bij binnenkomst krijgen de leerlingen te horen in welke groep ze zijn ingedeeld en welke lessen ze gaan volgen. Om 16.00u is iedereen klaar. Alle leerlingen krijgen wat te drinken en hoeven alleen een pen & potlood mee te nemen.

Als ouder heeft u uiteraard gelegenheid om uw kind te komen brengen, maar de bijeenkomst is echt alleen voor leerlingen bedoeld. 
 
Vanwege organisatorische redenen verzoeken we iedereen vriendelijk zich aan te melden per e-mail.

Wanneer is de Junior High?

3 maart 2021 - online , aanmelden vóór 27 februari 2021 

Aanmelden

Voor de Junior High  kan je je aanmelden via lb.juniorhigh@atscholen.nl 
o.v.v. datum deelname Junior High, naam leerling en de naam van de basisschool.

Online Senior High

Zit je nu op de MAVO en zit je erover na te denken om na je MAVO-diploma voor een HAVO-diploma te gaan? Of wil je na je HAVO-diploma bij ons je VWO-diploma gaan halen?

Kom dan naar de online Senior High van Laar & Berg!
De online Senior High zal plaatsvinden op 16 maart van 16.00 tot 17.00 uur.

We zullen je online een blik op onze school geven, je kennis laten maken met enkele specifieke bovenbouwvakken en de afdelingsmanager zal je vertellen hoe de profielen eruitzien. 

Tijdens de online Senior High kun je vragen stellen in de chat en algemene vragen kunnen bij de afsluiting gesteld worden. 

Bekijk ook meer informatie over het aanmeldtraject Havo 4.

Aanmelden

Meld je aan voor de Senior High door een mail te sturen naar lb@atscholen.nl . In de mail zet je je naam, huidige school, vakkenpakket, gewenst profiel en geef je aan waarom je naar Laar & Berg zou willen komen. 

Meer weten? Blijf ons volgen via social media

Like ons op Facebook en bekijk elke week het werk van visual arts, de muziekoptredens, excursies en andere bruisende activiteietn bij ons op school!

L&B Facebook

Tot slot: vergeet je niet aan te melden voor het nieuwe schooljaar

Heb jij van je basisschool een advies voor vwo, havo/vwo of havo gekregen? Dan ben je welkom op onze school. Bewaar de originele adviesbrief van de basisschool goed, die heb je straks nodig. Je kunt je tussen 1 en 19 maart 2021 aanmelden.

Er vindt geen loting plaats.  

Ga naar de aanmeldpagina