We geloven dat je pas echt voor een school kunt kiezen als jer er rondloopt. De open dag op 16 januari is dan ook dit jaar speciaal voor jou. Helaas kunnen je ouders niet mee naar binnen. Daarom hebben we een virtuele open dag ingericht waar jouw ouders op afstand mee kunnen kijken met de live stream. Ook als je zelf liever thuis blijft, check dan deze pagina en de rest van de website om je te oriënteren op een nieuwe school. 

Wil je eerder al kennis maken met de school? Meld je dan aan voor de Junior High op 25 november en plan op 9 december een VIP gesprek met de rector of een brugklas L&B-er.

Klik hier voor de live stream (op 16 januari beschikbaar)

Veel plezier!

Waar gaat het om op Laar & Berg?

Bekijk de proeflessen (binnenkort beschikbaar)

Vraag alles aan een echte L&B-er

Heb je vragen aan een van de leerlingen? Heel goed! Dan ontdek je pas echt hoe het is op Laar & Berg. Op 9 december van 14:30 - 17:00 uur zit een leerlingpanel klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ze maken daarbij gebruik van MS Teams.

Plan je afspraak op 9 december 2020 tussen 14:30 - 17:00 uur 
De afsprakenplanner is binnenkort beschikbaar.

Meer weten? Blijf ons volgen via social media

Like ons op Facebook en bekijk elke week het werk van visual arts, de muziekoptredens, excursies en andere bruisende activiteietn bij ons op school!

L&B Facebook

Tot slot: vergeet je niet aan te melden

Alle leerlingen uit groep 8 die zich binnen de aanmeldperiode in maart inschrijven kunnen, als zij aan de benodigde voorwaarden voldoen, worden geplaatst. Er zal geen loting plaatsvinden.

Ga naar de aanmeldpagina