Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en heb je een havo, havo/vwo of vwo advies of verwacht je dat te krijgen? Kom dan 16 januari 2021 naar de open dag op Laar & Berg. Laar & Berg is de enige havo/vwo school in het Gooi waar je tweetalig onderwijs kunt volgen, je volgt lessen in het Engels en Nederlands, heeft een prachtig sportveld en ligt in een bosrij​ke omgeving. Op de open dag hoor je alles over ons onderwijs en kun je ervaren hoe de sfeer op onze school is.

Groep 7

Zit jij in groep 7 van de basisschool? Heel verstandig om alvast eens rond te kijken op een middelbare school zodat je straks goed voorbereid een keus kunt maken. In januari ontvangen we je dan ook graag op onze open dag. Komend schooljaar is dat op 16 januari 2021 vanaf 09.30 uur​​​. Onze leerlingen vertellen je alles over de school, je krijgt een rondleiding en er worden boeiende activiteiten gedaan om je alvast een beetje te laten proeven aan de verschillende vakken die je krijgt. Neem je vader, moeder en al je broers en zussen mee.

 

Instroom in ander schooljaar

Leerlingen die met succes de mavo of de havo hebben afgerond kunnen in aanmerking komen voor een plaats op Laar & Berg.

Kijk hier voor het ​ aanmeldtraject op havo 4​
Kijk hier voor het aanmeldtraject op vwo 5​

Heb je belangstelling voor instroom in een ander schooljaar, benut dan zeker de open dag om alvast een indruk te krijgen ​en neem contact op.

Download de folder

cover folder 2020