Ben je ouder of leerling op Laar & Berg? Download de Laar & Berg app

Ben je ouder of leerling op Laar & Berg? Download dan onze handige Laar & Berg  app. Het laatste nieuws, leg makkelijk contact met de mentor van je leerling en mis nooit meer een belangrijke schoolmededeling. De app is te vinden in de app- en play store.

Met de app krijgen we één centraal communicatiekanaal voor ouders in de vorm van een mobiele app (iOS/Android), die kanalen als mail, WhatsApp, (nieuws)brieven en papieren/pdf-formulieren zal vervangen. Wat betekent dat concreet? 

In de app: 

• bekijk je al het nieuws van de school; 
• ontvang je acties, zoals formulieren en afspraakplanners die je in de app kunt invullen; 
• kun je via berichten makkelijk vragen stellen aan de school en de mentor, en krijg je met notificaties mededelingen binnen voor de klas of de jaarlaag van jouw kind(eren); 
• bekijk je de jaarkalender; 
• geef je aan binnen welke tijdstippen je deze notificaties wel/niet wil ontvangen. 

Ingebruikname 

Je krijgt een uitnodiging per mail, waarmee je op de Laar & Berg-app kunt inloggen. De mentor van  zal de app dan ook in gebruik nemen. (Ouders zonder smartphone ontvangen automatisch mails van alle berichten en acties.) 

Met gebruik van de app willen we het contact tussen school en ouder versterken, door simpeler en effectiever met te communiceren. De uitnodiging niet ontvangen? Kijk dan voor de zekerheid ook in je spambox.